Mentorordning i fuld sving

På Post ’22 satte vi gang i et helt nyt tiltag; en mentorordning for nye samlere.

Når man er ny og uerfaren samler af posthistorie, er der tusindvis af spørgsmål om alt mellem himmel og jord. Det kan være svært at få vejledning, uanset om det er til de grundlæggende posthistoriske spørgsmål eller om de specielle forhold fra sit samlerområde. Mentorordningen skal være med til, at man trygt kan stille de mange spørgsmål og få et kompetent svar fra en erfaren samler, og få støtte og vejledning til at bygge sin samling op.

Ordningen er nu i fuld sving, og der er fundet 8 par, hvor en erfaren samler hjælper en mindre erfaren samler på vej. De 8 par har vidt forskellige ambitionsniveau, og erfaringerne spænder også vidt. De mindre erfarne samlere har også alle forskellige ståsted, dog med en lille overvægt mod samlere af poststempler, der ønsker at gå videre i en posthistorisk retning.

De 8 par har alle fået en kort introduktion til mentorordningen, den kan du læse her: https://dphs.dk/mentorordning/

Ordningen er tiltænkt nye medlemmer i DPHS, men hvis du allerede er medlem, skal du ikke snydes for det gode tilbud. Hvis du gerne vil have en mentor i mindst et år, skal du henvende dig til enten, Bo Bjerre Jakobsen, bbj@dphs.dk, tlf. 28 99 25 66, eller John Buur Christiansen, jbc@dphs.dk, tlf. 29 62 50 03, så vil vi sammen med dig finde en god mentor.