Kom til POST ’22 og gør en god handel

Når POST´22 den 26. marts åbner dørene til Dansk Posthistorisk Selskabs 50-års jubilæumsudstilling i Hornslet Hallen, vil du ikke kun få mulighed for at se alt det ypperste indenfor danske posthistoriske eksponater.

Nej, du får også en enestående chance for at gå på opdagelse i de forskellige handleres kassen, og her søge efter lige netop det du mangler til din samling.

Vi tør godt love, at handlernes kasser, som på grund af coronaen nu ikke har været luftet i to år, kommer til at være fyldte til bristepunktet med nyt og spændende materiale.

Ligeledes skal vi også huske på, at det måske bliver den eneste chance for at gå på opdagelse i kasserne i 2022, da POST´22 jo også er den eneste udstilling i år. Så det er kun dårlige undskyldninger for ikke at komme til POST´22 Hornslet i dagene 26. – 27. marts, og se alle de bedste danske posthistoriske eksponater, og samtidig gøre en god handel.

Udstillingen er åben lørdag 10:00 – 16:00 og søndag 10:00 – 15:00, og der er fri entre!

Dansk Posthistorisk Selskab vil – godt hjupet af Djurslands Filatelistiske Højskole og Hornslet FrimærkeKlub – gøre alt for, at POST’ 22 bliver Danmarks hyggeligste udstilling.

Herunder kan du se en oversigt de handlere og auktionshuse, du vil kunne møde, når du gæster POST´22 – vi ses forhåbentlig.

JF-Stamps
Bruun Rasmussen Auktioner
Det Gamle Postkontor
Postiljonen
Fyns Frimærke Service
Frank Banke Philatelists
Nordfrim
Posta Stamps Færøerne
Valby Frimærkecenter
Bjørn Nørskou Ingen henvisning mulig