Ændring i mødeprogrammet tirsdag den 2. marts 2021

Mødet tirsdag 2. marts 2021 holdes på Zoom, og det medfører en lille ændring i mødeprogrammet.

Vi holder en ”vise-, spørge- og fortælleaften”, hvor du enten kan præsentere noget, du undres over, gerne vil vise os andre eller ønsker hjælp til at forstå.

Uanset om du vil have hjælp til din udstillingssamling, tolke et svært brev, eller ikke kan få en takst til at passe, hjælpes vi ad med at finde en løsning.

For at vise det på Zoom, kan du sende dit indscannede objekt før mødet. Send din fil til Niels Erik Thunbo Pedersen gerne inden kl. 15.00 på dagen, så laver han en præsentation til mødet. Niels har e-mailadresse nep@dphs.dk Hvis du selv kan håndtere Zoom og skærmdeling, er det naturligvis også en mulighed.

Vi håber på stor opbakning til denne nye måde at bruge de digitale møder. Der er jo stor succes til foredragene, så vi har mod på også at bruge det digitale endnu mere aktivt end blot til foredrag.

Mødet starter som sædvanligt kl. 19.30 – med mulighed for at koble sig på allerede fra kl. 19:00. Zoom-møde-information udsendes inden mødet og bliver også slået op her på hjemmesiden

Vel mødt.