Velkommen

Velkommen til vores nye hjemmeside, som vi i bestyrelsen er stolte af og håber, at alle kommer til synes om. Designet er blev moderniseret, men langt det meste af indholdet er i første omgang gentagelser fra den gamle hjemmeside. Den største nyskabelse er en større funktionalitet og lettere adgang til at lægge nyheder og andet på siden. Det skulle gerne medvirke til at gøre siden mere dynamisk.

Vi håber, at (endnu) flere vil kigge rundt på de mange spændende “skatte”, som ligger gemt rundt i vores univers. Det er bare at gå på opdagelse. Måske får du også lyst til at bidrage med en nyhed, et debatindlæg eller fremvisning af din samling. Kontakt gerne bestyrelsen eller web-master, hvis du har noget, som du vil dele med os andre. Beretninger og fotos fra udstillinger, byttedage eller andre filatelistiske aktiviteter af interesse for medlemmerne er også meget velkomment.

Det er bestyrelsens mål at give løbende informationer om selskabets aktiviteter på hjemmesiden, så husk jævnligt at kigge forbi.

Endvidere vil bestyrelsen gerne takke Niels Erik Thunbo Pedersen for hans store indsats med at få styret hjemmesiden på plads, og for hans tilsagn om fremadrettet at være vores web-master. Så  er det i bedste hænder.

På bestyrelsens vegne

Palle Offersen, formand