Stempelmaskiner og Maskinstempler i Birkerød

Tirsdag den 3. december 2019 besøgte Søren Chr. Jensen DPHS i Birkerød. Det blev på mange måder en interessant aften. Det var jo første gang, vi var i DFF’s nye lokaler på Blokken i Birkerød, så spændingen var stor hos de fleste af de fremmødte, ikke mindst hos foredragsholderen, som jo gerne skulle bruge både lærred og projektor. Men det var heldigvis på plads og vi fik det da også til at fungere.

Derimod fik vi ikke den lovede gløgg med æbleskiver, da vi ikke har adgang til at bruge køkkenet. Til gengæld fik vi halvkold kaffe med masser af kage til, og så gjorde det jo ikke noget, at Søren Chr. holdt et helt igennem fremragende foredrag om brugen stempelmaskiner – og resultatet af disses arbejde: Maskinstempler.

Søren Chr. fik mange spørgsmål undervejs, som alle blev besvaret med stor saglighed. Der var en rigtig god stemning hele vejen igennem, og så var det jo også glædeligt, at der igen var mødt et nyt medlem frem – så resultatet efter fire møder i Birkerød er to nye medlemmer.

 

Man aner nok på baggrunden, at DFF stadig er ved at flytte ind i de nye lokaler, men det forhindrede os ikke i at gennemføre aftenens mission.  Flot gået Søren Chr.