Posthistorisk Skole i Brøndby – Dag 2

Den første Posthistoriske Skole er slut og med et virkeligt godt resultat. Først og fremmest fik deltagerne en masse viden med hjem fra de to lørdages undervisning, som blev arrangeret af Ole Maintz, John Buur Christiansen og Niels Erik Thunbo Pedersen, sekunderet af Morten Pieper og Jacques Hermann.

Dansk Posthistorisk Selskab fik også et fint udbytte, idet to af deltagerne meldte dig ind ved afslutningen af arrangementet. Selvom det ikke var skolens formål som sådan, var det da dejligt at opleve, at vi fik givet nogle så meget blod på tanden, at de gerne vil fortsætte som medlemmer.

Her er nogle af de kommentarer, vi fik fra deltagerne efter den første dag:

  • Tak for spændende og lærerig førstedag af Posthistorisk skole 2018.
  • Tak for sidst – det var både hyggeligt og lærerigt.
  • Jeg synes, I havde sat et godt program sammen. To dage er alt for lidt. Jeg håber, klubben kan finde ud af at køre videre med nogle interessegrupper.
  • Det var en spændende og udbytterig dag. De to oplæg var gode. Det er altid spændende at høre folk fortælle om et emne, de er engagerede i.
  • Tak for en lærerig og en konstruktiv skoledag.

Instruktørerne vil hermed gerne takke for de rosende ord, og vi er også rigtigt glade for al den feedback, vi fik som afslutning på begge de to kursusdage. Det er selvfølgelig svært at lave et program for en snes kursister, der har meget forskellige forudsætninger og erfaringer, og som nok også har tilmeldt sig med forskellige forventninger. Vi vil prøve at gøre det lidt mere klart næste gang – for det ligger allerede nu fast, at der bliver en næste gang, nærmere bestemt  i Jylland til efteråret. Mere om det følger senere.

Alle er vist ved at være lidt trætte efter seks timers kursus, men stemningen er stadig god og der gives en god og konstruktiv tilbagemelding “bordet rundt”.

 

… her med Ole som ordstyrer.

Tak til alle – og på gensyn.