Lokalmøde i Odense mandag 4. april

Så er det igen tid til lokalmøde på Fyn. Næste gang er allerede på mandag, den 4. april 2022.

Dagens program er foredrag ved Bo Bjerre Jakobsen med 12 fortællinger fra den danskePosthistorie. Foredraget tager udgangspunkt i 12 forsendelser og vil præsentere en bred vifte af den danske posthistorie – nyt som gammelt. Hovedsigtet er at præsenter forhold, der endnu ikke er særligt godt beskrevet i litteraturen.

Efter foredraget prøver vi at lave lidt brevanalyse. Vi regner med at kunne nå 3-4 breve. Scan et brev og send det til po@dphs.dk snarest muligt og senest søndag formiddag, så vi kan nå at forberede analysen, som vi håber, at alle vil byde ind på.

Mødet afholdes i mødelokalet Juelsmindevej 35, 5200 Odense V.Mødestart kl. 19.30, og dørene åbnes kl. 19.00.Der vil være mulighed for at købe øl og vand under mødet.

Husk at medbringe masser af byttemateriale!

Vi har talt med flere medlemmer fra Syd- og Sønderjylland, som gerne vil deltage på mandag. Vi vil anbefale, at I tager kontakt til hinanden for samkørsel. Vi formidler også gerne kontakter, hvis I sender en mail – både hvis du har plads i bilen, og hvis du ønsker kørelejlighed.
Vi glæder os til endnu et godt møde i Odense.

Med venlig hilsen og på gensynCarsten Bjerg og Palle OffersenDPHS