Auktion med danske breve

Tagget: 

Viser 3 indlæg - 1 til 3 (af 3 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #78954

  Det tyske auktionshus Heinrich Köhler holder auktion 21. november 2020. På auktionen er der flere interessante danske breve, primært fra skillingsperioden. God kvalitet, spændende objekter og priser, der efter min smag er i den høje ende. Men se selv, følg linket og søg på “Denmark”. Der er også mulighed for at downloade hele kataloget i pdf. God læselyst.

  Heinrich-Koehler

  #79264
  Finn Jørgensen
  Deltager

  Jeg synes bestemt også priserne er i den høje ende, men mange af objekterne er relativt sjældne og ikke noget man støder på hver dag 🙂

  Men det skal bliv spændende at se salgsprocenten.

  #79475

  Jeg mener også at prisene er sat højt, men gør samtidig opmærksom på, at der ved eftersalget kan købes til under udbudspris. Jeg har f.eks. købt et brev, der var udbudt til 150 EUR – og ikke blev solgt – for 130 EUR. Måske ville jeg også have fået det til en lavere pris, havde jeg budt endnu mindre.

  Når der var meget dansk materiale på auktionen skyldes det, at at 1. del af Chris Kings Slesvig-samling blev udbudt (specialkatalog). Størstedelen af dette materiale blev solgt, mange til priser over udbud. Højdespringer var lot nr. 9064 et brev fra Wyk til New Zealand frankeret med 3 x xAFA 8, AFA 10 og AFA 9 = 60 sk, korrekt takst), der gik for et hammerslag på 27000 EUR. Brevet har tilhørt Peer lorentzen og er tidligere solgt på en Højland-auktion.

Viser 3 indlæg - 1 til 3 (af 3 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.