Dansk hjemmeside kåret som  “FIP Best Philatelic Web Site”

Ann Mette Heindorff, der har lavet indtil flere rigtig flotte hjemmesider, har nu opnået den ære at få sit site om Czeslaw Slania valgt til årets bedste website 2002.

Hjemmesiden indeholder ikke alene en gennemgang af Slania’s liv men også en oversigt over HELE hans grafiske produktion; frimærker, pengesedler, stempelmærker m.m. Siden er både flot og gennemarbejdet, og nok den af de i alt 4 hjemmesider der gennem årene har fået denne titel, som mest har fortjent den. Siden kan ses på adressen http://www.slaniastamps-heindorffhus.com – (Link opdateret 2020)

Som noget vist nok nyt er der i år også blevet tildelt en titel til den bedste officielle hjemmeside, her er det hjemmesiden for det Canadiske Postvæsens Arkiv der er valgt. Hjemmesiden der både flot og inspirerende kan findes på adressen (klik her) – og når man alligevel er på de kanter kan det anbefales at besøge nogle af de andre arkiver på samme server “National Archives Of Canada” (klik her)

Ovennævnte links til de canadiske arkiver er fjernet af webmaster 27.01.2020, da indholdet er flyttet. Se evt. HER i stedet